Det helt sanne juleeventyret_endelig
Pris:
244.00
Førpris: 279.00
ISBN:
9788283151718
Status:
Utgitt år:
2019
Innbinding:
Ib.
Oversatt av:
Nina Aspen
5
ISBN: 9788283151718
Status: I salg

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem (ill.)

Det helt sanne juleeventyret om kentauren som ville hjem

24 spennende kapitler – nydelig illustrert, morsomt fortalt og med moral i julens ånd!

Det er første desember, og den første snøen faller. Gjennom den kalde natten galopperer Ken Taur mot kentaurenes hemmelige rike, som ligger gjemt under Nordpolens is og snø. Han har vært borte fra familien sin lenge, og vil ikke feire en jul til uten dem. Om bare ikke veien hjem var så lang og farlig, og om han ikke hadde vært så alene ... Ferden byr på mange eventyr når Ken etter hvert får følge av ei prinsesse, en ulv og ei heks. Og sammen må de redde julen!

Et spennende og stemningsfullt juleeventyr i 24 kapitler om vennskap, hjemlengsel og om å skille eventyr fra sannhet. Herlig høytlesing for alle små og store som venter utålmodig på jul –begynn første desember og les et kapittel hver dag. Fra 4–9 år.

BLA I BOKA!

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem er blant de mest populære forfatterne og illustratørene i Sverige akkurat nå. De har også skrevet suksesserien om Monsteret Frank sammen. I årets adventsbok skaper de klassisk julestemning på en ny måte: med høyt tempo, cliffhangere og en aktuell twist. Det er trist og morsomt – og like underholdende for hele familien som en Pixar-film.

Tips en venn Skriv ut