2070
Pris:
218.00
Førpris: 249.00
ISBN:
9788253035475
Status:
4
ISBN: 9788253035475
Utgivelsesår: 2012
Status: Utsolgt
Innbinding: ib

Nina Elisabeth Grøntvedt

Absolutt ukyssa

Oda er tilbake, og klar for nye eventyr. Men noe er annerledes, og hun tenker i det hele tatt ganske mye. Mest på at hun er ABSOLUTT UKYSSA!
 

Helle og Oda er bestevenner igjen, men noe er annerledes. ”Det er noe bølgete mellom meg og Helle for tida,” tenker Oda. Hun tenker i det hele tatt ganske mye; på at hun holder på å bli ungdom. På Stian, som kanskje har fått seg kjæreste. Og på Helle, som har fått to nye venninner. Og på seg selv, at hun snart skal begynne på ungdomsskolen, og er ABSOLUTT UKYSSA! Men hvordan skal du klare å være en erfaren kysser når du aldri har prøvd? Oda har en desperat idé, som truer med å ødelegge alt. Og plutselig er Grønnhuset fullt av nye, trivelige naboer, og i klassen kommer en ny gutt, Alfi.


I fyldige fotnoter forklarer Oda både det ene og det andre av interessante og viktige saker og ting, og den nye dagboka fylles raskt opp med fortellinger, lister og, ikke minst, Odas uforliknelige illustrasjoner og tegnede kommentarer til alt som skjer. Med litt mer refleksjon, men med like mye varme og humor, er Absolutt ukyssa en verdig oppfølger til Hei, det er meg!