Det helt sanne juleeventyret_endelig
Pris:
244.00
Førpris: 279.00
ISBN:
9788283151718
Status:
Utgitt år:
2019
Innbinding:
Ib.
Oversatt av:
Nina Aspen
5
ISBN: 9788283151718
Status: I salg

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem (ill.)

Det helt sanne juleeventyret om kentauren som ville hjem

24 spennende kapitler – nydelig illustrert, morsomt fortalt og med moral i julens ånd!

SE OG HØR Mats Strandberg fortelle om adventsboka på nyhetsmorgon.se!

Det er første desember, og den første snøen faller. Gjennom den kalde natten galopperer Ken Taur mot kentaurenes hemmelige rike, som ligger gjemt under Nordpolens is og snø. Han har vært borte fra familien sin lenge, og vil ikke feire en jul til uten dem. Om bare ikke veien hjem var så lang og farlig, og om han ikke hadde vært så alene ... Ferden byr på mange eventyr når Ken etter hvert får følge av ei prinsesse, en ulv og ei heks. Og sammen må de redde julen!

Et spennende og stemningsfullt juleeventyr i 24 kapitler om vennskap, hjemlengsel og om å skille eventyr fra sannhet. Herlig høytlesing for alle små og store som venter utålmodig på jul –begynn første desember og les et kapittel hver dag. Fra 4–9 år.

BLA I BOKA!

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem er blant de mest populære forfatterne og illustratørene i Sverige akkurat nå. De har også skrevet suksesserien om Monsteret Frank sammen. I årets adventsbok skaper de klassisk julestemning på en ny måte: med høyt tempo, cliffhangere og en aktuell twist. Det er trist og morsomt – og like underholdende for hele familien som en Pixar-film.

PRESSE

«Fargesprakende juleeventyr» Nyhetsmorgon (Sverige)

«Den beste juleboka for barn i 2019: Et spennede eventyr med 24 overraskende morsomme kapitler.» Dagens Nyheter (Sverige)

«Et fargerikt fyrverkeri [...] mye spenning gjennom fint toppede kapitler» Maya Troberg Djuve, Dagbladet

«Dette er en morsom og spennende adventsbok for de aller minste, som også gir bonus til de voksne som leser.» Anne Cathrine Straume i NRK.no gir plusspoeng for mangfoldet i historien og spenstig språk – ivaretatt av oversetter Nina Aspen. Les hele anmeldelsen på NRK.no

«virkelig et fargerikt og underholdene eventyr!» Barnebokbloggen.no -- klikk på lenken og les hele den fine anmeldlesen!

«Morsom familiegjenforening» Aftenposten

«finurlig nytolkning av kjente eventyr [...] god fantasyaction fra 6 år» @bokmorten

«Det är en färgglad smällkaramell, en roadmovie i full galopp om sagor och sanning och vem man ska tro på, och jag hoppas att ni ska gilla den!» Mats Strandberg om adventsboka si 

«Dette er en spennende og underholdende historie der Mats Strandberg som alltid vever inn et viktig budskap. Denne gangen er spørsmålet: Hva er riktig, hva er galt?» BTJ (Sverige)

«Virkelig en spennende, morsom og fartsfylt adventsbok med en tankevekker som ekstra bonus. Liker den virkelig! 5/5» Romeoandjuliet (Sverige)