Julia elsker dyr
Pris:
173.00
Førpris: 198.00
ISBN:
9788283151763
Status:
Utgitt år:
2019
Innbinding:
ib.
Oversatt av:
Erle Stokke
Orginalens tittel:
Julia gillar djur
4
ISBN: 9788283151763
Status: Utsolgt

Eva Eriksson og Lisa Moroni

Julia elsker dyr

Julia møter ulike dyr og vil klemme alle. Men ikke alle dyrene liker det!

Katten er så god å kose med og grisen liker å bli klappet. Men alle dyr vil ikke. Selv om Julia løper etter dem og roper, så kommer de ikke! Andre dyr er for små og det går ikke å klappe dem uansett hvor gjerne Julia vil ... Søte Julia på to år møter ulike dyr og vil klemme alle. Men ikke alle dyrene liker det! Dyrefakta for småbarn kombineres med de unike illustrasjonene til Eriksson og Moroni. Boka er i litt større format enn de andre bøkene i Julia-serien.

«Det vil ikke forundre meg om du raskt vil ønske deg flere bøker dersom du først får en. Både stor og liten vil nok raskt forelske seg.» Les den grundige og fine omtalen av Julia-bøkene på Barnebokbloggen.no

«Så utrolig søtt og fint og lærerikt for både barn og foreldre med en utforskende to-tre-åring» @bokmorten på Instagram om Julia-bøkene

Eva Eriksson og Lisa Moroni har sammen skrevet og illustrert bøkene om sjarmtrollet Julia på to år. Julia, Lisas datter og Evas barnebarn, har stått for inspirasjonen. Her er alle med: mamma, pappa, mormor, hunden Soda - og så sjarmtrollet Julia, så klart!

Se også: Julia drar til byen, Julia hjelper til, Julia legger seg, Julia spiser alt, Julia henter sokker, Julia gjemmer seg og Julia setter seg.