M for mistet_liten
Pris:
174.00
Førpris: 199.00
ISBN:
9788283150278
Status:
Utgitt år:
2015
Sideantall:
109
Innbinding:
Ib.
Oversatt av:
Nina Aspen
Orginalens tittel:
Borttappad : katt, kompis, kalsong
5
ISBN: 9788283150278
Status: I salg

Elin Lindell

M for MISTET

M for MISTET er første bok ut i Elin Lindells illustrerte kapittelbokserie om 9-åringen Jørdis, som ikke vil hete Hjørdis med H.

Jørdis er fornøyd med det meste. Hun er klassens beste i fotball, hun har ei kjempegrei bestevenninne som heter Judith, en søt katt, foreldre som bare er plagsomme en gang iblant og en lillebror som faktisk er ganske nusselig (i alle fall når han sover). Det eneste problemet er Harry Hansson, som både er dum og irriterende.

Men så begynner ei ny jente i klassen. Hun har bryster og kan de beste fotballtriksene noen har sett. Og så blir hun venn med Judith. Etter bare noen dager er alt kaos.

Den ni år gamle hovedpersonen og fortelleren er troverdig, original og morsom, situasjonene hun skildrer er gjenkjennelig, pinlige og til tider absurde. Her er både humor og alvor, litt spenning og illustrasjoner i farger. Bøkene er lette å lese, samtidig som de holder et litterært høyt nivå.

Fortsetter i:  E for ETTERLYSTH for HEMMELIG og F for FUNNET. Alle bøkene kan leses enkeltvis.

BLA I BOKA!

PRESSE

«Barneroman med mange fnis. [...] Dette kan alle skolebarn lett kjenne seg igjen i. Boken byr på mange sprø hendelser og morsomme formuleringer. En spennende historie med smil og latter. Anbefales på det varmeste Elin Solvang, Aftenposten Oppvekst (august 2015)