SOMMERSTENGT NETTBUTIKK. Pga ferieavvikling vil ikke bestillinger som kommer inn etter 2. juli, sendes ut før i begynnelsen av august.

MAYAweb
Pris:
244.00
Førpris: 279.00
ISBN:
9788283151343
Status:
Sideantall:
159 s.
Innbinding:
ib.
5
ISBN: 9788283151343
Status: I salg

Torunn Berge

MAYA – Urfolket i Mellom-Amerika

Fargesterk og lettlest om Maya-kulturen.

Bli kjent med mayaenes mytologi og hellige bygninger, samfunn og hverdagsliv, kunst og vitenskap! Mayakulturen hadde sin blomstringstid fra år 150 til 900, men boka forteller også om kolonisering av kontinentet på 1500-tallet, og om undertrykking og diskriminering av mayaene helt fram til våre dager. Torunn Berge tar oss med på en reise gjennom mayaenes historie – fra mayakulturen oppsto for flere tusen år siden til dagens kamp for tilværelsen.

Boka er tilrettelagt for lesesvake i samarbeid med Leser søker bok, og passer for både ungdom og voksne.

Deichman anbefaler!
Lærerrikt og spennende om urgammel og levende kultur. Dette er en lærerik og fengslende bok om urfolket vi har hørt endel om, men som vi kanskje ikke kan så mye om. Vi får historien helt fra tidenes begynnelse og opp til i dag. Etter å ha lest denne spennende boken har jeg bare lys til å dra til Mellom-Amerika og Mexico for å lære mer om denne fantastiske urbefolkningen og deres kultur. Passer for deg som ... liker historie, gamle kulturer og sterke farger

Les det fine intervjuet med forfatteren om boka på BOK365.no – Det skader ikke å lære

La deg inspirere til å lese boka! Hør forfatteren snakke om MAYA med Brit Bildøen i Leser søker bok.

Liker du MAYA, liker du kanskje også INKA – solens barn i Sør-Amerika (2023)

Forfatter(e)