2123
Pris:
174.00
Førpris: 199.00
ISBN:
9788283150049
Status:
Utgitt år:
2014
Sideantall:
120
Innbinding:
ib.
Oversatt av:
Anne Horn
Orginalens tittel:
Mitt lyckliga liv
5
ISBN: 9788283150049
Utgivelsesår: 2014
Status: I salg
Oversatt av: Anne Horn
Originalens tittel: Mitt lyckeliga liv

Rose Lagerkrantz og Eva Eriksson (ill.)

Mitt lykkelige liv

Sjarmerende om skolestart og bestevennskap, med Eva Erikssons uimotståelige illustrasjoner. Perfekt til høytlesning, fin å lese selv!

Danni skal begynne på skolen og gleder seg veldig. Samtidig tenker hun på om hun kommer til å få nye venner siden hun ikke kjenner noen fra før. Men etter noen dager finner hun og Ella Frida hverandre. De blir bestevenninner og Danni er verdens lykkeligste! Det er så mange ting som gjør henne lykkelig at kan telle dem for å få sove ... Men etter jul skal bestevenninnen flytte! Dannis verden faller i grus. Men sakte fatter hun mot, og snart skal hun få treffe Ella Frida igjen ... Fra 5–9 år.

Frittstående fortsettelse i: Hjertet mitt hopper og ler, Da jeg var lykkeligst i verden, Livet ifølge Danni, Vi ses når vi ses, Lykkelig den som Danni får, Kjærlighet er bedre enn ingen kjærlighet.

«... noen av de fineste og søteste barnebokillustrasjonene Skandinavia, Europa, Jorda, solsystemet og det uendelige verdensrommet har sett. Over 100 lettleste sider om å gå i 1. klasse, gjenkjennelig om vennskap, skolehverdag og trøbbel.» @norlipaleet på Instagram

«Dette er en skjønn bok om skole, vennskap og det å savne sin beste venn sårt. Les den. Alle vi som jobber på Barnebiblå elsker den. Det finnes 7 bøker om Danni og vennskapet med Ella Frida er viktig i dem alle sammen.» Barnebiblå, Sølvberget (Stavanger bibliotek)

«En perle av en bok, med varme skildringer som lar deg oppleve et vell av følelser, slik bare de virkelig gode bøkene kan røre og begeistre lesere.» Anne Wang-Andersen, Bergen off. bibliotek

På The New York Times liste over Notable Children's Books of 2013. Nominert til Deutscher Jugendliteraturpreis 2012. Boka er en av de 101 beste barnebøkene i Guri Fjeldbergs kåring av de siste ti årenes bøker, og den ble nummer tre i kåringa av Årets bok 2014 (1.–3. klasse) som arrangeres av biblioteket i Stavanger.