Monsteret i natten_web
Pris:
200.00
Førpris: 229.00
ISBN:
9788283151114
Status:
Utgitt år:
2017
Sideantall:
111 s.
Innbinding:
Ib.
Oversatt av:
Nina Aspen
Orginalens tittel:
Monstret i natten
5
ISBN: 9788283151114
Status: I salg

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem (ill.)

Monsteret i natten

Frank Sten blir monster på sin egen niårsdag. Nabodamen Alices hund biter ham i fingeren, og om natten våkner han og har blitt en varulv.

Den dagen Frank Sten fylte ni år hendte noe som endret livet hans for alltid. Naboen Alices hund Uffe ble så oppspilt at han kom i skade for å bite Frank i hånda, og ganske snart begynner Frank å drømme mystiske drømmer. I drømmen er han dekket av lurvete pels og løper barføtt i skogen. Det eneste han vil, er å bli klappet, klødd bak ørene og kost med. Men hvorfor blir alle så redde?

Spennende, morsomt og passe skummelt, med cliffhangere som gjør at man bare MÅ lese videre. Dette er en fortelling om monstre og mennesker, om å passe inn, og om å finne sin egen flokk.

Med suksesser som Sirkelen og Fergen i bagasjen debuterer Mats Strandberg som barnebokforfatter med serien om monsteret Frank. Boka er gjennomillustrert med fantastiske bilder av Sofia Falkenhem. Monstret i natten er den første boka i en serie på tre.


Monsteret i natten er lett å lese selv, men også veldig fin å lese sammen. Les også oppfølgerne i trilogien: Monsteret på sirkus og Monsteret og menneskene.

BLA I BOKA!

Fra 6–9 år

«utrolig søt #varulv #barnebok for småskolebarn; lett å lese og lett å like» Bokmorten (Morten O. Haugen) på Instagram

 

PRESSE

«Det er en helt fantastisk morsom og vakker koseskrekkhistorie, en ekte drømmebok!» Tidningen kulturen

«Språket er enkelt men effektivt. Boka passer både for den som nettopp har begynt å lese og som høytlesningsbok. […] Som voksen elsker jeg alle referansene til skrekkfilmverden og Twin Peaks.» Arbetarbladet

«En kjempefin bok som handler om å føle seg utenfor […] et slags Frankensteins monster, men i barnebokformat.» SVT Go’kväll

«Medrivende, enkelt og usentimentalt skriver Mats Strandberg om å føle seg utenfor, viljen til å finne felleskap og menneskenes redsel for det ukjente.» Folkbladet.se

«Karakter 5 av 5» LitteraturMagazinet