Monsteret på sirkus
Pris:
200.00
Førpris: 229.00
ISBN:
9788283151282
Status:
Utgitt år:
2018
Innbinding:
ib.
Oversatt av:
Nina Aspen
Orginalens tittel:
Monstret på cirkusen
5
ISBN: 9788283151282
Status: I salg

Mats Strandberg og Sofia Falkenhem (ill.)

Monsteret på sirkus

Når den skumle klovnen Kryger kommer til byen, går ting virkelig galt. Les den spennende andreboken i Mats Strandberg og Sofia Falkenhems serie om monsteret Frank.

Frank har endelig fått venner, men vennene er monstre og han kan ikke fortelle om dem til noen. Mest av alt ønsker Frank at monstre og mennesker skal kunne leve sammen, men menneskenes frykt for monstre vokser og blir stadig sterkere. Når klovnen Kryger kommer til byen, går det virkelig galt. Han vil fange monstrene og tvinge dem til å opptre på sirkuset han reiser rundt med.

Boka er gjennomillustrert med Sofia Falkenhems flotte anime-inspirerte illustrasjoner i svart og lilla.

Se også: Monsteret i natten (2017) og Monsteret og menneskene (2019)

PRESSE

«Ungt monster i historie som føles viktig – Gi ungene et påskegrøss med skumle scener og sterk moral» Morten O. Haugen, Aftenposten

«Det er spennende, det er søtt og klokt, og den anbefales gjerne. Noen vil nok lese det som en ren spenningshistorie. Jeg håper at boken også finner lesere blant reflekterte barn som kan leve seg inn i moralen og i skepsisen til massehysteri.» Morten O. Haugen, Aftenposten – Les hele den fine anmeldelsen av de to første bøkene!

«Monsteret på sirkus er den helt fantastiske fortsettelsen av Monsteret i natten» Boktokig

«Lett å lese og lett å like» @bokmorten på Instagram om Monsteret i natten