SOMMERSTENGT NETTBUTIKK. Pga ferieavvikling vil ikke bestillinger som kommer inn etter 2. juli, sendes ut før i begynnelsen av august.

På rømmen i rommet_kartong
Pris:
229.00
ISBN:
9788283152517
Status:
Utgitt år:
2024
Innbinding:
kartong
Oversatt av:
Erle Stokke
Orginalens tittel:
The Smeds and The Smoos
5
ISBN: 9788283152517
Status: I salg

Julia Donaldson og Axel Scheffler (ill.)

PÅ RØMMEN I ROMMET

Kartonert utgave av fortellingen som ble kåret til ÅRETS BILDEBOK 2020 i hjemlandet.

Alle vet at en rød splø ikke kan være venn med en blå splå. Men hva skjer når en splø forelsker seg i en splå? Bli med Gruffalo-forfatterne på en reise ut i verdensrommet, til merkelige planeter med de rareste vesener. Vesener som ikke vet om hverandre og kanskje ikke liker hverandre ... Men når spløen Ann møter splåen Tor, seirer kjærligheten til slutt. 

«En bok for vår tid» BBC Radio 

«... den hittil mest spennende boka fra skaperne av Gruffalo. Gjør deg klar til en vill og herlig reise gjennom verdensrommet i en bok som er perfekt å lese sammen.» THE SUN 

«Den siste historien fra Julia Donaldson og Axel Scheffler er mer enn et morsomt romfartseventyr. I hjertet av fortellingen fins et budskap om toleranse, inkludering og samhold. Boka fikk strålende anmeldelser, én kalte den "en bok for vår tid"» British Book Awards 

Kåret til ÅRETS BILDEBOK 2020 av British Book Awards. Julia Donaldson og Axel Scheffler er trolig Europas mestselgende barnebokpar. Flere av bøkene deres er filmatisert og her til lands vist på NRK og NRK Super.