Pinnemann_500x623
Pris:
218.00
Førpris: 249.00
ISBN:
9788283150704
Status:
Utgitt år:
2016
Innbinding:
ib.
Oversatt av:
Arne Ruste
Orginalens tittel:
Stick Man
5
ISBN: 9788283150704
Status: I salg

Julia Donaldson og Axel Scheffler (ill.)

Pinnemann

Spennende og morsom høytlesning i jula og hele året! 

En morgen Pinnemann tar seg en løpetur, glemmer han helt å se seg for: Hunden får tak i ham og tror han er en pinne den kan leke med! Å nei! Pinnemann unnslipper, men blir snart plukket opp og brukt til de forskjelligste ting: Flaggstang på et sandslott, balltre og kvist i et svanereir.

Sommeren blir høst og vinter, og Pinnemann ligger forfrossen i snøen. Vil han noen gang komme hjem til familetreet sitt igjen? 

Arne Rustes gjendiktning blir brukt som norsk tale i animasjonsfilmen som vises på NRK Super julaften 2016 og 2017. Se også Pinnemann aktivitetsbok.

 

PRESSE

«Se opp for Pinnemann BOKTIPS! – VG, 2. desember 2016

«Jeg er sikker på at Pinnemann vil bli en julebokklassiker!» Karianne Gamkinn skriver klokt og fint om Pinnemann og andre pinner på mammadamen.com

«Av og til er en pinne ikke nok: Nå dukker Pinnemann opp og er klar for å erobre norske barnehjerter.» Fin artikkel om boka og animasjonsfilmen på filmweb.no! Les hele artikkelen «Knerten får konkurranse fra Pinnemann».

“Another cracker of a book. Donaldson’s rhymes bound along, like vintage Dr Seuss, while Scheffler’s slyly witty illustrations are a pleasure. Stick Man’s dogged insistence on his own identity will resonate with children and grown-ups alike.” Financial Times