SOMMERSTENGT NETTBUTIKK. Pga ferieavvikling vil ikke bestillinger som kommer inn etter 2. juli, sendes ut før i begynnelsen av august.

Tusenfrykt HØY
Pris:
279.00
ISBN:
9788283152548
Status:
Utgitt år:
2024
Sideantall:
122 s.
Innbinding:
ib.
5
ISBN: 9788283152548
Status: I salg

Aleksander Kirkwood Brown

TUSENFRYKT

Tusenfrykt er ikke et vanlig spøkelseshus, det er et slags spill. Og går man først inn, er det umulig å komme seg ut ...

«- Har dere hørt om Tusenfrykt? spør gutten som står og lener seg på sykkelstyret. - Klart vi har hørt om Tusenfryd. Jeg har vært der to ganger, sier jeg. Gutten ler. - Nei, ikke Tusenfryd. TusenFRYKT. Isak og jeg ser spørrende på hverandre. Vi sitter på en benk utenfor kiosken. Det er en søndag i september. September er en ingenting-måned. Ikke sommer, ikke vinter, ingen ferier å se fram til, bare skole og dårlig vær.» 

Tusenfrykt er ikke et vanlig spøkelseshus, det er et slags spill. For å finne veien ut derfra, må Aria og Isak løse umulige oppgaver og komme seg gjennom fem ulike rom. Men hvis Tusenfrykt bare er et spill, hvorfor virker alt så skremmende ekte? Kan de stole på Mister Morgul? Og vil Aria og Isak noen gang komme seg ut av Tusenfrykt? 

Aleksander K. Brown har vært SUPERFINALIST i Bokslukerprisen to ganger med grøsserbøkene i serien Mørkets utvalgte.