Vampyrjegerne
Pris:
174.00
Førpris: 199.00
ISBN:
9788283152326
Status:
Utgitt år:
2022
Innbinding:
ib.
Oversatt av:
Cecilie Winger
Orginalens tittel:
Vampyrspanarna
5
ISBN: 9788283152326
Status: I salg

Annika Widholm og Jonna Björnstjerna (ill.)

Vampyrjegerne

Småskummelt og lettlest om venneparet Amina og Hanna

Fins det vampyrer på ordentlig? Det er snøstorm og Hanna og Amina må overnatte på et skummelt hotell. Hanna tror det fins vampyrer der, mens Amina håper at det ikke gjør det! Natten kommer og jentene hører en skummel lyd. Hva kan det være? De sniker seg ut på vampyrjakt gjennom mørke og tomme rom. Da de finner en stor, rød blodflekk på gulvet i matboden, er Amina og Hanna sikre på at vampyren er rett rundt hjørnet!

Sjarmerende og spennende bokserie for 7–10-åringer! Bøkene er skrevet i et enkelt språk som er lett å lese for begynnerlesere. Morsomt illustrert, godt fortalt!

Se også: Spøkelsesjegerne, Zombiejegerne og Trolljegerne

Bokserien er utviklet av det svenske forlaget Hegas, som har spesialisert seg på lettlest litteratur. Alle bøkene de utgir er lettlest-bearbeidet og merket med nivå fra 1 til 5, der språkets kompleksitet og vanskelighetsgrad øker for hvert nivå. Serien om Hanna og Amina er merket med Hegas-nivå 2: For deg som vil lese fortellinger på et enkelt språk med korte setninger. Fra 6 år. Bøkene er oversatt til norsk av Cecilie Winger, som selv skriver lettlest-bøker for barn.